Двете специални дами за Лиъм Пейн се сбогуваха с него

Ето какво написаха

2024-10-22 15:00:00
Двете специални дами за Лиъм Пейн се сбогуваха с него
Снимка: БГНЕС

Лиъм Пейн си отиде от този свят през миналата сряда.

 

Певецът падна от балкон на третия етаж на хотел в Буенос Айрес, Аржентина. Той бе едва на 31 г.

 

Колегите му от One Direction и много звезди се сбогуваха с него чрез емоционални послания.

 

Това направиха и две специални жени от живота му - майката на сина му Беър - Черил Коул, както и последната му приятелка - Кейт Касиди.

 

Черил и Лиъм започват връзката си през 2016 г., а през 2017 г. се ражда синът им Беър. Но двамата се разделят през 2018 г.

 

Въпреки това, те си помагат в родителските грижи. Преди дни певицата публикува в Instagram снимка на Лиъм със сина им.

 

"Докато опитвам да преминавам през това разтърсващо земята събитие и да работя върху собствената си скръб в този неописуемо болезнен период, искам любезно да припомня на всички, че ние загубихме човешко същество. Лиъм не беше само поп звезда и знаменитост, той беше син, брат, вуйчо, скъп приятел и баща на 7-годишния ни син. Син, който сега трябва да се изправи лице в лице с реалността, че никога повече няма да види баща си. Това, което тревожи духа ми най-много, е, че един ден Беър ще има достъп до отвратителните репортажи и медийните злоупотреби, които видяхме през последните 2 дни. Още повече разбира сърцето ми това, че не мога да го предпазя от това в бъдеще.Умолявам ви да обмислите за какво служат някои от тези репортажи, освен да навредят повече на всички, останали да събират парчетата. Преди да пишете коментари или да правите клипове, попитайте себе си дали ще искате собственото ви дете или семейство да ги прочете. Моля ви - дайте на Лиъм малкото достойнство, което му остана след смъртта му, за да може да почива в мир сега", написа тя.

 

Пейн имаше връзка с инфлуенсърката Кейт Касиди от октомври 2022 г. Тя дори беше с него на екскурзия в Аржентина, но си тръгна 2 дни преди смъртта му.

 

Тя също постна емоционално съобщение в Instagram.

 

"Благодаря ви за всички мили думи и обич, които ми бяха изпратени. Напълно съм объркана. Нищо от последните няколко дни не се усеща истинско. Моля ви и се моля да ми дадете милостта и пространството да се справя с това в уединение. Лиъм, мой ангел. Ти си всичко. Искам да знаеш, че те обичах безусловно и напълно. Ще продължавам да те обичам до края на живота ми. Обичам те, Лиъм", написа Кейт.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Cheryl (@cherylofficial)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия